Author Topic: Segment Properties pane not rendering properly...  (Read 23 times)

Kirbosqueeze

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Segment Properties pane not rendering properly...
« on: January 12, 2018, 02:20:25 PM »
Hey everyone! Just bought TPS, and it looks super awesome! Unfortunately, on my machine, the segment properties pane doesn't render in a way that it's usable. Like the text and dropdown menu's are all on top of each other and there's no way to interact with them. I've tried opening and closing the program, restarting my machine, not sure if there's anything else I should try. For reference, I'm using a Surface Pro (1796) with i5, 8GB ram, running Windows 10 Pro. Seems to run pretty smooth, so I don't think system compatibility is the issue. If you guys know anything that I should do, let me know please, thanks!

abletudu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2799
Re: Segment Properties pane not rendering properly...
« Reply #1 on: January 13, 2018, 10:54:46 AM »
Sorry you are having ths problem, send an email to support@themeparkstudio.com and you might be able to get help, but please be patient for a reply.
A Proud Backer Of TPS! If you are having trouble using TPS refer to http://forum.themeparkstudio.com/index.php?board=19.0
To report problems or make suggestions go to https://themeparkstudio.mantishub.com/login_page.php?return=%2Fmy_view_page.php and register for an account.

 

SMF 2.0.8 | SMF © 2014, Simple Machines

Page created in 0.198 seconds with 19 queries.

Analysis © 2010 by, Crip
Top